Långledig

/ Permalink / 0

Och där tog jag helg! 
Eller ja för någon timma sedan faktiskt. Vi blev klara med vårt grupparbete idag så tog fredag "ledigt". Ska sitta lite med egen rapport och förbereda för redovisning på måndag, men ändå skönt att slippa åka in till Karlstad 😍 
Hunnit med en promenad i solen/snön, städat och fixat och gjort shot på ingefära och citron för att slippa bli sjuk framöver, hoppas det fungerar. 
Lyxade även till det med den godaste baren och kaffe som mellis för att fira långhelg. 

Söndag

/ Permalink / 0

Helgen är redan över och har flugit förbi som vanligt. 

Igår jobbade jag ungefär halva dagen och åkte sedan iväg för att heja på Andreas som börjat med träningsmatcher i fotbollen nu. Hade glömt bort hur kallt det är att stå där så fick spendera nån timma att värma upp fötterna när jag kom hem 😅 
Idag har jag varit ledig och hunnit med lite söndagsfix hemma. Städat, matlådor och tvättat. Har även hunnit med lite roliga saker som springtur, besök hos mormor och ett HIIT pass. Börjar mentalt ladda för en ny skolvecka.. 

Rastlös

/ Permalink / 0

Fixat lite fröbröd och egengjord müsli på eftermiddagen. Har gjort egen müsli de senaste månaderna för att försöka undvika onödigt socker som många av de man köper innehåller + att man får välja helt själv vad man ska ha i. Denna gång blev det bl.a. Aprikos,nötter,solrosfrön och russin. 

Till top