Sommar

/ Permalink / 0

Vilken härlig sommardag, alla dagar borde vara såhär. Började dagen med en morgonpromenad och åkte sen ut till stugan en stund innan jag, mamma, pappa och mormor åkte till våtsjön för lite mat och för att fira namnsdagen. Alla vi tjejer i familjen heter Margareta så vi brukar hitta på något den här dagen. Så vi åt god sommarbuffe och efterrätt innan vi åkte tillbaks till stugan och satt i solen en stund.

På eftermiddagen rullade bilen mot Örebro för att möta upp Andreas efter jobbet och köpa golv till köket. Blev ett superfint golv som vi lagt hälften av nu ikväll.

Sista jobbdagen

/ Permalink / 0

Började min söndag med en morgonpromenad i solen och en kopp kaffe på det. Igår jobbade jag hela dagen i stort sett och åkte till stugan en stund efter det. Nu äter jag frukost till Nyhetsmorgon och ska snart iväg och jobba sista dagen innan lite ledighet 👏🏽

Sjuker

/ Permalink / 0

En helg med lite jobb, Noraglass och lite sjukdom. Blev sjuk i fredags med halsont och förkylning och det sitter i än. Har fått hosta också vilket jag inte gillar alls.. Vill inget annat än träna nu 😅 hoppas på att det är lite bättre imorgon så jag orkar ut på en promenad efter jobbet åtminstone.

Sen lite roliga nyheter. Nu är köket på god väg i alla fall. Vi har rivit ut allt och varit iväg på köksplanering så nu ska vi mäta några extra gånger och sen iväg och ändra lite och sen äntligen beställa!

Till top