Fröbröd

/ Permalink / 0

Dags att baka fröbröd igen. Hade alltid en sats i skafferiet innan vi gjorde om köket och nu blev jag så sugen på det så köpte en mix för att testa den istället för att köpa massa olika frön. Det var faktiskt riktigt smidigt och blev nästan lika gott.

Nu tar jag långhelg

/ Permalink / 0
Som rubriken lyder går jag nu på långhelg, en ledig helg dessutom. Ska bli så skönt. 
Tänkte dra en kort sammanfattning av vad som hänt i veckan eftersom jag inte skrivit någonting och lite roligt har jag i alla fall hunnit med!
 
Lördag: Först var det jobb till eftermiddagen då jag hann med och se Andreas sista hemmamatch för säsongen. Tyvärr blev det förlust men vi fick ändå en bra kväll med bio och tv-spelskväll med min syster. Vi var på Bridget Jones baby och jag måste säga att den var över förväntan och väldigt rolig, blev många skratt. 
 
Tisdag: Pluggdag hemma hos Ida med världens bästa grupp och tacomys på det. Spenderade sen hela kvällen med att putsa fönster... Mindre kul men nu är dom rena och fina inför hösten. 
 
Resterande dagar har jag spenderat med jobb, skola och plugg, men nu är det lite plugg kvar idag och imorgon bara innan jag tar lite ledigt i helgen. Har bjudit över mina fastrar på söndagen så de får se vår lägenhet för första gången och på lördagen händer det lite roligheter i vår stad med marken och shoppinghelg på stan så det är väl ungefär hur helgen kommer att se ut. Nu ska jag återgå till lite plugg. 
 
 
 
 
 

Fredag

/ Permalink / 0

En fredag som började med VIPfrukost på hm med frukost och shopping tillsammans med mamma. Åkte sedan vidare till badhuset för morgonträning och orkade mig igenom 2500m tillslut vilket jag nog får vara nöjd med att jag orkade eftersom jag inte simmat på ett halvår.
När jag kom hem hade skalen jag beställt kommit. Är jättenöjd med dom eftersom det är magnet i så behöver inte ha plånboken jämt👌🏼👌🏼👏🏽👏🏽
Jag träffade Medina på lunch, varit på tacofredag hos svärisarna och när vi kom hem drog vi igång och städade i källaren. Höll på att ge upp efter ett tag men så skönt nu när det är klart.
Nu kollar vi idol och jag försöker tagga till för jobb imorgon kl 06.00...

 
Till top