försvinn förkylning

/ Permalink / 0

Inte så konstigt att träningen inte gick så bra igår och att jag var helt slut efter. Vaknade inatt med värsta halsontet och frös hur mycket som helst. Så idag sov jag till 10?!? Vilket jag aldrig gör så någonting är det i kroppen.
Sen har jag bara försökt städa lite här hemma nu när vi börjar få iordning lite. Inte orkat så mycket mer faktiskt utan tänkt vila så jag orkar skola imorgon. Helt perfekt timing att bli sjuk nu också, noot.

Måndags trött

/ Permalink / 0

Hej alla glada! Hoppas eran måndag har varit bra. Min måndag började inte så roligt då jag såg en stor pöl på golvet under vårat takfönster som tydligen läckt in under nattens regnstorm. Jättekul start på veckan.
Sen blev det dock mycket bättre. Hann få in alla kartonger och påsar med kökssaker i som numer är i lådorna och skåpen. Måste berömma Ikeas förvaringslösningar. Fick plats med allt trots att vi har två skåp mindre nu än förut.
På eftermiddagen hann jag med frisören också. Det fick bli lite höstfräscht med blondare slingor och rätt mycket kortare. Nästan axellångt.
Sen blev det ett crosswork pass som tog slut på mig totalt. Blev nästan spyfärdig efterråt men kunde inte ha en bättre känsla nu efterråt när man vet att man verkligen tog ut sig till 100% 😅

Tillbaks till vardagen

/ Permalink / 0

Avslutade dessa bra semesterveckorna med en jobbhelg. Har varit lite som en väckning inför skolan som börjar på onsdag. Har verkligen haft en jättebra semester med Andreas och vi har vilat upp oss ordentligt inför hösten.
Ätit massa goda frukostar i stugan,solat de fina dagarna och ätit massa gott (och onyttigt). Imorgon blir det dock tillbaks till vardagen med lite bättre kost och lite mer ordning och reda.

Till top