Ledig söndag!

/ Permalink / 0
Vad skönt det har varit att vara ledig idag. Tog sovmorgon till 8.30?! Åt låång frukost och åkte sen till stugan och där la vi i brygga och båt idag. Har även blivit klart med vatten i stugan nu så nu finns det en snygg toalett med dusch där. Bara längtar till ledigt och många fina sommardagar där. 
Sen dök Andreas upp och det blev god mat och fika innan vi åkte och handlade lite. Fyndade en fin ljusstake som nu pryder vår hall. 

Hemma så fixade vi i trädgården en stund innan jag åkte till aero och körde ett svettigt HIIT pass i värmen. 
Nu är det fotboll på vår tv innan det är dags att sova och ladda upp för lite jobb imorgon. 

Underbara väder

/ Permalink / 0
Hur bra har inte vädret varit idag?! Var i bibblan med Emilia imorse och pluggade. Sen var jag tvungen att ta mig en promenad i underbara vädret och sen fortsatte jag med plugget hos mamma och pappa så jag kunde sitta ute eftersom vi inte skaffat oss några utemöbler än. 


Det har gått trögt idag eftersom man helst bara vill sitta och sola. Men det går sakta men säkert framåt iaf. Nu ska jag laga lite matlådor innan det är dags för HIIT! 

Äntligen lite tid

/ Permalink / 0
Heej! 
Haft fullt upp denna vecka verkligen. Har pluggat varje ledig stund och igår kväll var jag i Örebro och tittade på konstsim hela kvällen bland annat. Idag har jag varit inne på Kau och haft seminarie och ätit lunch med bästa tjejerna! 
När jag kom hem cyklade jag till utegymmet och körde ett svettigt pass i den sjuka värmen som är nu. Trodde jag skulle tuppa av när jag cyklade hem 😅
Sen dess har jag druckit massa kaffe och pluggat panträtt. Sista rycket nu ju en vecka kvar sen sommarlov!!! 
Till top