Tjosan

/ Permalink / 0
Var längesen man skrev här nu.. Är inne på min 7e arbetsdag idag så det förklarar saken. Idag fick jag i alla fall lite sovmorgon till strax före åtta jämfört med 5 som de andra dagarna, det var välbehövligt. Annars har jag mest tränat, umgåtts med familjen och vilat. Det har Inte blivit roligare än så. Tog årets första springtur i  fredags och det känndes i kroppen igår. 
Nu ska jag ladda upp med lite spel och frulle innan jobb. 

Jobb

/ Permalink / 1


Kommit hem från jobbet och lagt mig i soffan för lite plugg. Denna kurs drar ju inte igång förens nästa vecka men tänkte för en gångs skull börja i tid när jag väl har lite tid över. 
Började klockan 6 imorse också... Var extremt tungt att gå upp, mestadels pga träningsvärk i heeeela kroppen och dels för att det är kl 6... Men får tänka på att man får lite cash att köpa massa fint till lägenheten sen😍💸
Fick bli en smoothie med massa nyttigt och gottigt i när jag kom hem; hallon,banan, chia och mandelmjölk. 
Nej dags att ta tag i läsning nu. Ha en bra eftermiddag! 

Trött tjej

Nathalie / Permalink / 0
Hejsan!
Är helt slut.. Mest för att jag är ovan med att jobba praktiskt och röra på mig hela tiden i nästan 9 timmar. Så dagen har känts väldigt lång. Började klockan 6 och har knappt sovit något inatt så jag ska försöka sova en liten powernap nu innan träningen. Ikväll är det tabatapass så bäst att försöka piggna till på ett sätt eller ett annat. Blir nog några koppar kaffe snart också.
Till top