100809

Things / Permalink / 0
hemma från terminens första pass. Har landträningar nu när badet är stängt repareras. måste säga att jag saknar bassängen, hatar landpass. Men det gick och nu sitter jag här i mitt nystädade rum. Hade lite storstädning idag och sög bort en massa damm med dammsugaren.
Nej nu ska jag titta på lite sim-em om det fortfarande håller på, later-2½ men, wihoo.

inte min bild, hittad på google

marathon

Things / Permalink / 0

håller på med ett Molly Ringwald-film marathon. har kollat på sixteen candles, breakfast club och nu blir det pretty in pink. jag vill också ha ett kort,rött fluffigt hår!!!!


Du kan va spegel och jag kan vara fin,Det är så det är när jag drömmer

Blandat / Permalink / 0

Kom hem från en promenad för ett tag sen. Har hunnit duscha och lägga in två låtar från en skiva på itunes, det segar som bara den (grrrrrrrrr), jaja hur som helst. När jag var ute och gick kom jag till en tunnel. Jag såg nån svart liten boll hänga ner. Jag var tvungen att kolla närmare på var det var. Modigt va? När jag kom närmare såg jag vad det var......... en liten sovande fladdermus. Det var både det fulaste och sötaste jag sett.
jag ser nu efter hur spännande det blev när jag skrev i korta meningar. tufft.
nej nu ska jag titta på gilmore girls och sen sex and the city. Sen försöka sova. får besök av kusin barn i stugan imorgon, det är ju en fördel om man inte är en zoombie då.

Till top